Over &co

Mijn naam is Ancy Bierens. Sinds augustus 2010 heb ik &CO Coaching en Ontwikkeling opgericht. Kernactiviteiten zijn het coachen, trainen en begeleiden van organisaties, management, teams en personen in verander- en/of ontwikkelingsprocessen.

Na mijn HBO en WO studie, heb ik altijd gewerkt in de commerciƫle dienstverlening. Eerst in de commercie en daarna als leidinggevende.
Zelf heb ik altijd veel functie-gerelateerde trainingen gehad en hiermee is dan ook mijn ambitie ontstaan om zelf het trainersvak in te stappen. In 2002 ben ik in dienst getreden van een trainingsbureau. Hier heb ik in 8 jaar tijd heel veel kennis, kunde en ervaring opgedaan als trainer en coach. Zowel in open als maatwerktrajecten voor opdrachtgevers in het hele land.

&CO Coaching en Ontwikkeling werkt nauw samen met andere trainers en coaches op basis van vertrouwen, kennis en ervaring. Ik geloof erin dat een goede klik de basis vormt voor een duurzame relatie met opdrachtgevers. &CO Coaching en Ontwikkeling staat geregistreerd bij het CRKBO. Hierdoor vallen trainingen veelal onder de BTW vrijstelling in het kader van beroepsondersteunend onderwijs.

Op mijn website kunt u globale achtergrondinformatie lezen. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking met &CO Coaching en Ontwikkeling, nodig ik u uit contact met me op te nemen. Ik ontmoet u graag!

Hartelijke groeten,

Ancy Bierens